C. Støttebidrag

Pris: 339,00 DKK
    Betalingsmuligheder

    • Via Dankort eller internationalt kreditkort & MobilePay Online
    • Via Dankort eller internationalt kreditkort (tilmelding til abonnement)

Støttemedlemskab (Gruppe III)

Som støttemedlem betaler du 300 kr om året.

Når du har udfyldt tilmeldingsblanketten kan du også tilmelde dig til vinterbadning.

Når du har tilmeldt dig skal du betale med dit Dankort.

Du kan vælge, om du fremover vil betale med Dankort eller med Betalingsservice.

Vælg "Dankort" hvis du vil betale med Dankort nu, og fremover betale med Betalingsservice.

Vælg "Dankort (tilmelding til abonnement) hvis du fremover ønsker at betale med Dankort.

Om ca. en uge vil du få en mail med dit medlemsnummer. Først når du har fået et medlemsnummer, er du fuldgyldigt medlem.

Som støttemedlem har du adgang til klubbens faciliteter og aktiviteter; herunder mulighed for køb af nøgle til klubhus, deltagelse i sejlklubbens arrangementer – f.eks. fester, foredrag og andre kulturelle eller sociale arrangementer.

For en god ordens skyld gøres opmærksom på, at du som støttemedlem ikke kan få en havne-, svaj- eller jolleplads. Hvis du skulle få lyst til af til det på et senere tidspunkt, er det vigtigt at du i god tid "opgraderer" til et seniormedlemskab, der giver adgang til ventelisten til fast havneplads.

Involvering

Den bedste måde at lære klubbens medlemmer at kende er, at involvere sig i klublivet – ved at deltage i klubbens mange aktiviteter. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte det relevante udvalg, havnefogederne eller bestyrelsen (se hjemmesiden).

100% frivilligt arbejde

HSS adskiller sig fra de fleste sejlklubber ved både at være sejlklub og havneselskab. HSS drives af frivilligt, ulønnet arbejde, og det er en selvfølge at alle medlemmer - efter bedste evne - hjælper fællesskabet med stort og småt. Sejlklubben er afhængig af, at medlemmerne engagerer sig i udvalgene, og giver en hånd når større eller mindre opgaver trænger sig på.