B. Junior - aktivt medlem under 25 år

Pris: 678,00 DKK
    Betalingsmuligheder

    • Via Dankort eller internationalt kreditkort & MobilePay Online
    • Via Dankort eller internationalt kreditkort (tilmelding til abonnement)

Junior medlemskab (Gruppe II)

Som juniormedlem betaler du et fast beløb om året.

Når du har udfyldt tilmeldingsblanketten skal du betale med dit Betalingskort.

Du kan vælge, om du fremover vil betale med Dankort eller med Betalingsservice.

Om ca. en uge vil du få en mail med dit medlemsnummer. Først når du har fået et medlemsnummer, er du fuldgyldigt medlem.

100% frivilligt arbejde

HSS adskiller sig fra de fleste sejlklubber ved både at være sejlklub og havneselskab. HSS drives af frivilligt, ulønnet arbejde, og det er en selvfølge at alle medlemmer - efter bedste evne - hjælper fællesskabet med stort og småt. Sejlklubben er afhængig af, at medlemmerne engagerer sig i udvalgene, og giver en hånd når større eller mindre opgaver trænger sig på.

Junior aktiviteter

Tidligt på året er der teoretisk undervisning for nye og øvede juniorsesejlere. Sæsonen starter i begyndelsen af maj, og der sejles frem til slutningen af september. Der sejles 2 gange ugentligt, tirsdag og torsdag. Sejlerne mødes på havnen cirka 17:30, og rigger jollerne til, så alle er klar til at gå på vandet kl. 18.00. Der sejles til kl. ca. 20.00, hvorefter der afsluttes i klubhuset med saftevand og hjemmebag.

Træningssejlads gennemføres under vejledning og overvågning af kyndige instruktører, som følger sejlerne i klubbens følgebåde.

I sæsonen deltager vi i Isefjordkredsens kapsejladser og sommerlejr. Første sommerlejr afholdes i begyndelsen af skoleferien, og den anden sommerlejr afholdes i august.

Du er altid velkommen til at kontakte juniorformand Morten Svendsen, på mobil 20 26 38 10 eller hssungdom@gmail.com, hvis du vil vide mere.

Til forældre

Uden din hjælp som forældre bliver det svært at drive junior arbejdet. Vi opfordre derfor til at du hjælper til i det omfang det er nødvendigt.

Som forældre får du tildelt brovagter, hvor du hjælper juniorerne med at komme ind og ud af havnen.

Der er også en kagetjans som juniorerne sætter særlig pris på.

Vær aktiv

Den bedste måde at lære klubbens medlemmer at kende er, at involvere sig i klublivet – ved at deltage i klubbens mange aktiviteter. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte det relevante udvalg, havnefogederne eller bestyrelsen (se hjemmesiden).